Volg ons op Twitter  Volg ons op Twitter  Volg ons op LinkedIn  

EvenTT Culinair

Beste deelnemers, vakgenoten & vrienden,

Het wordt dit jaar opnieuw een spetterend gebeuren binnen de TT Hall in Assen. De wedstrijdpleinen raken goed gevuld en de laatste puzzelstukjes vallen op hun plek. EvenTT Culinair verwelkomt tijdens dit lustrum de nieuwe hoofdsponsor Deli XL, dit bedrijf zal garant staan voor onder meer alle producten waar tientallen koks tijdens deze drie daagse editie mee gaan koken, Deli XL zal tevens de topprijs van de wedstrijd Grand Prix EvenTT Culinair uitreiken. Wij van EvenTT Culinair verwelkomen onze partner met open armen.
 
                        
 
De Grand Prix EvenTT Culinair heeft een metamorfose gehad en bestaat dit jaar uit een team van drie deelnemers, waarvan twee deelnemers in de keuken en één deelnemer in de bediening, deze teams zullen zowel ‘achter de schermen’ als wel ‘voor de schermen’ beoordeeld worden door de jury.
 
Wij van EvenTT Culinair en Horeca EvenTT zijn er klaar voor om te gaan knallen, maar daar hebben we jullie bij nodig, laten we er weer een mooi, maar ook gezellig feest van maken, zoals u van ons gewend bent.

 

De Organisatie van EvenTT Culinair
De Organisatie van Horeca EvenTT